Externí sklad 1
Bílá technika
Drobné kuchyňské spotřebiče
Ostatní kuchyňské spotřebiče
Výrobník popkornu GUZZANTI GZ 130A retro
Výrobník popkornu GUZZANTI GZ 130A retro
Výrobník popkornu GUZZANTI GZ 130A retro
Popkornovač Guzzanti GZ 130A (na slaný popcorn)Popkornovač Guzzanti GZ 130A Vás ihned na první pohled zaujme svým elegantním retro stylem z 50. let minulého století. Díky němu si svépomocí vyrobíte během pár okamžiků čerstvý, voňavý domácí popcorn.Popkornovač Guzzanti GZ 130A dokáže připravit popcorn z 50g kukuřice. Pro přípravu popcornu s tímto popkornovačem nepotřebujete olej - kukuřičná zrna se praží pouze horkým vzduchem.Tento produkt je vhodný zejména pro ty, kteří preferují zdravější variantu popcornu - bez použití oleje a bez dalších dochucovacích směsí. V případě, že chcete připravovat ochucený popcorn (slané příchutě, sůl), doporučujeme spíše zakoupit popkornovač, kde se kukuřice praží na oleji. Samozřejmě je možné si připravit i ochucený popcorn (slané příchutě, sůl) s pomocí tohoto přístroje, ale upražený popcorn je potřeba před smícháním s ochucovací směsí lehce "omastit", aby na něm směs nebo sůl dobře držela. Návod na přípravu popcornu s tímto přístrojem uvádíme níže.Obsah balení:popkornovač Guzzanti GZ 130Avíko popkornovače (slouží současně jako odměrka na kukuřici)návod v českém jazyceV přípravě domácího popcornu se vyznámeNechceme být "obyčejným" obchodem, který prodává zboží, jenž zná pouze z obrázků či propagačních materiálů výrobců. Dobře si uvědomujeme, že osobní zkušenost s konkrétním produktem je jedinou možností, jak se s ním dokonale seznámit - ověřit jeho vlastnosti, spolehlivost, v případě surovin i jejich chuť. Proto veškeré produkty před uvedením do prodeje osobně testujeme, zkoušíme a samozřejmě i ochutnáváme. Díky tomu Vám můžeme nabídnout pouze kvalitní a ověřené výrobky, poradit s výběrem a v neposlední řadě předat naše zkušenosti a tipy pro správnou přípravu čerstvého, chutného domácího popcornu.Návod na přípravu slaného popcornu v popkornovači Guzzanti GZ 130APříprava popcornu s tímto popkornovačem je opravdu velmi jednoduchá. Pro přípravu slaného popcornu použijte kukuřici butterfly. Pro dávkování správného množství kukuřice použijte odměrku, které je součástí balení (kukuřici dávkujte podle rysky, která je uvnitř odměrky vyznačená). Dle návodu složte přístroj, nasypejte do něj kukuřici a nasaďte horní kryt přístroje. Připravte si misku, kterou položte k čelní straně popkornovače. Popkornovač zapněte - během necelých dvou minut je kukuřice vypukaná. Nyní již stačí upražený popcorn dochutit, tak jak jej máte rádi. Protože je kukuřice upražena horkým vzduchem, chybí ji potřebná "mastnota" a kořeníci směs nebo sůl na ní nebude držet. Proto je důležité hotový popcorn před smícháním s kořenící směsí "omastit". Nejprve vypukaný popcorn smíchejte s trochou oleje nebo rozpuštěného másla a lehce osolte. A teprve poté do popcornu dle Vaší chuti přimíchejte potřebné množství kořenící směsi (doporučené dávkování 10g kořenící směsi na 100g kukuřice) - díky oleji se směs dobře spojí s popcornem. Kořenící směs ani tuk nikdy nedávejte do přístroje, ale pouze na upraženou kukuřici mimo přístroj.Náš tipPro dosažení co nejlepšího výsledku při výrobě popcornu doporučujeme použít námi odzkoušený olej ve spreji.Rozměry (V x Š x H) 28 x 19 x 15 cmVáha 0,8 kgMax. příkon 1200 W
Zobrazit více
0% (0 hodnocení)
879,0 Kč
ks
vložit do košíku
Skladem u dodavatele, k odeslání do 3 pracovních dnů
katalogové číslo: | 06425642 |
záruka: | 24 měsíců |
výrobce: | GUZZANTI |
cena bez DPH: | 726,45 Kč |
cena vč. DPH: | 879,0 Kč |
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuze
Výrobník popkornu GUZZANTI GZ 130A retro
Popkornovač Guzzanti GZ 130A (na slaný popcorn)
Popkornovač Guzzanti GZ 130A Vás ihned na první pohled zaujme svým elegantním retro stylem z 50. let minulého století. Díky němu si svépomocí vyrobíte během pár okamžiků čerstvý, voňavý domácí popcorn.
Popkornovač Guzzanti GZ 130A dokáže připravit popcorn z 50g kukuřice. Pro přípravu popcornu s tímto popkornovačem nepotřebujete olej - kukuřičná zrna se praží pouze horkým vzduchem.
Tento produkt je vhodný zejména pro ty, kteří preferují zdravější variantu popcornu - bez použití oleje a bez dalších dochucovacích směsí. V případě, že chcete připravovat ochucený popcorn (slané příchutě, sůl), doporučujeme spíše zakoupit popkornovač, kde se kukuřice praží na oleji. Samozřejmě je možné si připravit i ochucený popcorn (slané příchutě, sůl) s pomocí tohoto přístroje, ale upražený popcorn je potřeba před smícháním s ochucovací směsí lehce "omastit", aby na něm směs nebo sůl dobře držela. Návod na přípravu popcornu s tímto přístrojem uvádíme níže.
Obsah balení:
popkornovač Guzzanti GZ 130A
víko popkornovače (slouží současně jako odměrka na kukuřici)
návod v českém jazyce
V přípravě domácího popcornu se vyznáme
Nechceme být "obyčejným" obchodem, který prodává zboží, jenž zná pouze z obrázků či propagačních materiálů výrobců. Dobře si uvědomujeme, že osobní zkušenost s konkrétním produktem je jedinou možností, jak se s ním dokonale seznámit - ověřit jeho vlastnosti, spolehlivost, v případě surovin i jejich chuť. Proto veškeré produkty před uvedením do prodeje osobně testujeme, zkoušíme a samozřejmě i ochutnáváme. Díky tomu Vám můžeme nabídnout pouze kvalitní a ověřené výrobky, poradit s výběrem a v neposlední řadě předat naše zkušenosti a tipy pro správnou přípravu čerstvého, chutného domácího popcornu.
Návod na přípravu slaného popcornu v popkornovači Guzzanti GZ 130A
Příprava popcornu s tímto popkornovačem je opravdu velmi jednoduchá. Pro přípravu slaného popcornu použijte kukuřici butterfly. Pro dávkování správného množství kukuřice použijte odměrku, které je součástí balení (kukuřici dávkujte podle rysky, která je uvnitř odměrky vyznačená). Dle návodu složte přístroj, nasypejte do něj kukuřici a nasaďte horní kryt přístroje. Připravte si misku, kterou položte k čelní straně popkornovače. Popkornovač zapněte - během necelých dvou minut je kukuřice vypukaná. Nyní již stačí upražený popcorn dochutit, tak jak jej máte rádi. Protože je kukuřice upražena horkým vzduchem, chybí ji potřebná "mastnota" a kořeníci směs nebo sůl na ní nebude držet. Proto je důležité hotový popcorn před smícháním s kořenící směsí "omastit". Nejprve vypukaný popcorn smíchejte s trochou oleje nebo rozpuštěného másla a lehce osolte. A teprve poté do popcornu dle Vaší chuti přimíchejte potřebné množství kořenící směsi (doporučené dávkování 10g kořenící směsi na 100g kukuřice) - díky oleji se směs dobře spojí s popcornem. Kořenící směs ani tuk nikdy nedávejte do přístroje, ale pouze na upraženou kukuřici mimo přístroj.
Náš tip
Pro dosažení co nejlepšího výsledku při výrobě popcornu doporučujeme použít námi odzkoušený olej ve spreji.
Rozměry (V x Š x H) 28 x 19 x 15 cm
Váha 0,8 kg
Max. příkon 1200 W
Popkornovač Guzzanti GZ 130A (na slaný popcorn)
Popkornovač Guzzanti GZ 130A Vás ihned na první pohled zaujme svým elegantním retro stylem z 50. let minulého století. Díky němu si svépomocí vyrobíte během pár okamžiků čerstvý, voňavý domácí popcorn.
Popkornovač Guzzanti GZ 130A dokáže připravit popcorn z 50g kukuřice. Pro přípravu popcornu s tímto popkornovačem nepotřebujete olej - kukuřičná zrna se praží pouze horkým vzduchem.
Tento produkt je vhodný zejména pro ty, kteří preferují zdravější variantu popcornu - bez použití oleje a bez dalších dochucovacích směsí. V případě, že chcete připravovat ochucený popcorn (slané příchutě, sůl), doporučujeme spíše zakoupit popkornovač, kde se kukuřice praží na oleji. Samozřejmě je možné si připravit i ochucený popcorn (slané příchutě, sůl) s pomocí tohoto přístroje, ale upražený popcorn je potřeba před smícháním s ochucovací směsí lehce "omastit", aby na něm směs nebo sůl dobře držela. Návod na přípravu popcornu s tímto přístrojem uvádíme níže.
Obsah balení:
popkornovač Guzzanti GZ 130A
víko popkornovače (slouží současně jako odměrka na kukuřici)
návod v českém jazyce
V přípravě domácího popcornu se vyznáme
Nechceme být "obyčejným" obchodem, který prodává zboží, jenž zná pouze z obrázků či propagačních materiálů výrobců. Dobře si uvědomujeme, že osobní zkušenost s konkrétním produktem je jedinou možností, jak se s ním dokonale seznámit - ověřit jeho vlastnosti, spolehlivost, v případě surovin i jejich chuť. Proto veškeré produkty před uvedením do prodeje osobně testujeme, zkoušíme a samozřejmě i ochutnáváme. Díky tomu Vám můžeme nabídnout pouze kvalitní a ověřené výrobky, poradit s výběrem a v neposlední řadě předat naše zkušenosti a tipy pro správnou přípravu čerstvého, chutného domácího popcornu.
Návod na přípravu slaného popcornu v popkornovači Guzzanti GZ 130A
Příprava popcornu s tímto popkornovačem je opravdu velmi jednoduchá. Pro přípravu slaného popcornu použijte kukuřici butterfly. Pro dávkování správného množství kukuřice použijte odměrku, které je součástí balení (kukuřici dávkujte podle rysky, která je uvnitř odměrky vyznačená). Dle návodu složte přístroj, nasypejte do něj kukuřici a nasaďte horní kryt přístroje. Připravte si misku, kterou položte k čelní straně popkornovače. Popkornovač zapněte - během necelých dvou minut je kukuřice vypukaná. Nyní již stačí upražený popcorn dochutit, tak jak jej máte rádi. Protože je kukuřice upražena horkým vzduchem, chybí ji potřebná "mastnota" a kořeníci směs nebo sůl na ní nebude držet. Proto je důležité hotový popcorn před smícháním s kořenící směsí "omastit". Nejprve vypukaný popcorn smíchejte s trochou oleje nebo rozpuštěného másla a lehce osolte. A teprve poté do popcornu dle Vaší chuti přimíchejte potřebné množství kořenící směsi (doporučené dávkování 10g kořenící směsi na 100g kukuřice) - díky oleji se směs dobře spojí s popcornem. Kořenící směs ani tuk nikdy nedávejte do přístroje, ale pouze na upraženou kukuřici mimo přístroj.
Náš tip
Pro dosažení co nejlepšího výsledku při výrobě popcornu doporučujeme použít námi odzkoušený olej ve spreji.
Rozměry (V x Š x H) 28 x 19 x 15 cm
Váha 0,8 kg
Max. příkon 1200 W
Diskuze je prázdná.
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal